Alant Massage Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen

0612156721
info@alantmassage.nl

De Active Air therapie

Geactiveerde zuurstoftherapie: Een nieuwe kijk op natuurlijk genezen

De geactiveerde zuurstoftherapie van Active Air zorgt ervoor dat de ingeademde zuurstof beter door het lichaam kan worden benut. Het toepassen van deze therapie lijkt niet alleen de levensverwachting te verhogen, maar beïnvloedt ook de gezondheid en de vitaliteit.
Geactiveerde zuurstoftherapie is een volstrekt natuurlijke therapie.

Effecten geactiveerde zuurstoftherapie

De belangrijkste effecten van geactiveerde zuurstoftherapie zijn:

Active Airtechnologie

De Active Airtechnologie is gebaseerd op het principe van singlet oxygen energy, waarbij de zuurstofmoleculen in het therapietoestel op een natuurlijke wijze worden geactiveerd. De geactiveerde zuurstof wordt via een lichte neusadembril aan de therapiegebruiker toegediend.
Geactiveerde zuurstoftherapie kan een positieve invloed hebben bij chronische ziekten en aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, bloeddrukproblemen, doorbloedingsstoornissen, diabetes,astma en copd, slaapstoornissen en slaapapnoe, stressklachten en burnout, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheidsklachten, maculadegeneratie, fibromyalgie, migraine en tinnitus.

Een behandeling duurt ongeveer twintig minuten. De behandelingen worden aangeboden in kuren van tien. 

 

Of deze behandeling vergoed wordt, hangt af van de voorwaarden van uw ziektekostenpolis en de voorwaarden die zij stellen aan de therapeut en/of therapie die u gaat volgen. U kunt daarover het best rechtstreeks contact met de therapeut of met uw ziektekostenverzekeraar opnemen.


 Bron: www.airnergy.nl/  

De innovatieve en volstrekt natuurlijke geactiveerde zuurstoftherapie van Active Air en Airnergy wint nog steeds aan populariteit in Nederland. Vele geëngageerde artsen, (fysio)therapeuten en health- en Wellnesscenters hebben deze zeer effectieve basistherapie inmiddels in hun concept geïntegreerd. De therapie wordt nu in 67 plaatsen in Nederland aangeboden.
 

Baksteen Media