Alant Massage Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen

0612156721
info@alantmassage.nl

Segmentale massage

Segmentale massage is een therapeutische massage die gericht is op verstoringen in inwendige organen en functies daarvan.
In een spier of spiergroep kan de verstoring zich uiten door een langdurige samentrekking, waardoor in die spier soms een pijnlijke plek ontstaat.
Als door spanning of stress in het zenuwstelsel chronische overbelasting ontstaat, kan het functioneren van spieren en organen verstoord worden.

Massagetechniek

Specifieke behandeling van de wervelkolom en zijn uittredende zenuwbanen met daarachterliggend segment, met een speciale massagegreep de zogenaamde duim over duim techniek.

Behandeling

Tijdens een behandeling van gemiddeld één uur zal ik een combinatie van klassieke en segmentale massages uitvoeren op de massagetafel.

Segmentale massage helpt bij

Als door spanning of stress in het zenuwstelsel chronische overbelasting ontstaat, kan het functioneren van spieren en organen verstoord worden. Deze worden immers ook aangestuurd door het zenuwstelsel. Door overbelasting is het zenuwstelsel niet meer in staat de juiste keuzes te maken. De oorzaak van het symptoom ligt dan niet in een orgaan of spier maar bijvoorbeeld in een slechte arbeid-rust-verhouding of psychosociale problemen.
Door de behandeling, kunnen verstoringen in het lichaam beïnvloed worden, en zal er meer balans zijn tussen lichaam en geest.

Afspraak maken voor een segmentale massage

Bel mij of stuur een app bericht op 06 121 56 721 of mail naar info@alantmassage.nl om een afspraak te maken.

Baksteen Media