Alant Massage Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen

0612156721
info@alantmassage.nl

Zwangerschapsmassage

De periode van zwangerschap is een mooie tijd waarin veel verandert in het lichaam van de (aanstaande) moeder, er zijn hormonale en fysieke veranderingen.
Met bewustwording en aandacht voor alle veranderingen in het lichaam kan zwangerschapsmassage een goede ondersteuning zijn in deze speciale periode.

Zwangerschapsmassage kan helpen bij:

Zwangerschapsmassage een weldaad voor moeder en baby

Ook als er geen specifieke klachten zijn, kan deze massage als een algemeen versterkende behandeling worden gegeven. Maar ook als voorbereiding op de bevalling.

Behandeling

De massage wordt op een prenatale massagetafel gegeven, met buik en borst uitsparingen. De buik wordt perfect ondersteund met een speciale band. De (aanstaande) moeder kan hierop comfortabel plaats nemen. De massage duurt gemiddeld een uur en wordt ondersteund door massageolie.

De prenatale massagetafel is ontworpen door samenwerking van specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Ook is het mogelijk om een Rebozo massage te ontvangen. Dit is een massage met een speciaal geweven doek met een diagonale rek die wordt geweven in Mexico.

Bent u nieuwsgierig geworden neem dan contact met mij op.

Bel mij of stuur een app bericht op 06 121 56 721 of mail naar info@alantmassage.nl om een afspraak te maken.

Baksteen Media